TENTRA MENTORING SPEED DATING

TENTRA MENTORING SPEED DATING

Sekali baca macam tentera pulak kan. Apahal pulak saya join tentera speed dating ni. hehe Sebenarnya TENTRA – Technopreneur Training Academy dan bukan speed dating bertukar pasangan cari jodoh tu, menangis cik bini kat rumah – mentoring speed dating....
PCNK RAYA BLITZ CHESS CHALLENGE

PCNK RAYA BLITZ CHESS CHALLENGE

Raya ke3 tempoh hari PCNK ada mengadakan pertandingan catur santai. Acara tahunan ni jelah yang boleh mengumpul pemaian catur Kelantan yang berada di luar Kelantan untuk bersama-sama eratkan ukhwah. Ramai juga yang hadir, 28 orang kesemuanya! Dah jarang sangat...
Orang besar MCF letak jawatan

Orang besar MCF letak jawatan

Chess di Malaysia sekali lagi digemparkan dengan orang besar MCF letak jawatan! Siapa? Sebab belum ada kenyataan rasmi daripada MCF, jadi takkan lah saya yang nak sampaikan kat sini ye tak? Walaupun dah heboh surat letak jawatannya di group wasap, kita tunggu jelah...