PCNK RAYA BLITZ CHESS CHALLENGE

PCNK RAYA BLITZ CHESS CHALLENGE

Raya ke3 tempoh hari PCNK ada mengadakan pertandingan catur santai. Acara tahunan ni jelah yang boleh mengumpul pemaian catur Kelantan yang berada di luar Kelantan untuk bersama-sama eratkan ukhwah. Ramai juga yang hadir, 28 orang kesemuanya! Dah jarang sangat...
Orang besar MCF letak jawatan

Orang besar MCF letak jawatan

Chess di Malaysia sekali lagi digemparkan dengan orang besar MCF letak jawatan! Siapa? Sebab belum ada kenyataan rasmi daripada MCF, jadi takkan lah saya yang nak sampaikan kat sini ye tak? Walaupun dah heboh surat letak jawatannya di group wasap, kita tunggu jelah...
1st Help University Chess Tournament 2017

1st Help University Chess Tournament 2017

Semakin banyak Uni tempatan yang adakan pertandingan catur di Uni mereka. Terbaik! Untuk mendaftar anda boleh layari blog rasmi mereka disini Dah lama tak masuk tournment ni, rasanya kali ni nak main disana lah. jom?
Kenapa anda perlu guna Catch That Bus

Kenapa anda perlu guna Catch That Bus

Sejak menjadi pengguna tegar bas ni, saya memang mencari alternatif untuk jadikan tiket bas tu murah. Kalau satu perjalanan jimat RM2, 10 perjalanan dah RM20 ye tak? Sebab tu dengan secara tak sengaja saya terjumpa applikasi Catch That Bus! Catch That Bus Ia merupakan...
CEO baru Herbalife – Richard Goudis

CEO baru Herbalife – Richard Goudis

November 2016 yang lepas, Micheal O Johnson membuat pengumuman akan menarik diri menjadi CEO Herbalife dan berkuatkuasa 1 Jun 2017, CEO baru Herbalife adalah Richard Goudis. Goudis bukan nama yang baru dalam Herbalife sebab sebelum ini dia menjawat jawatan CFO dan...