Bagaimana mahu membeli produk Herbalife secara online

Sebelum membuat pembelian Herbalife secara online, anda perlukan ID number dan juga ketahui apakah Pasword anda. Jika tidak tahu, sila dapatkan dengan sponsor anda. (belum ada ID? register sekarang! klik untuk tahu caranya)

  1. Log in ke website Herbalife (https://myen.myherbalife.com/)
  2. Masukkan Distributor ID dan Pin Code – tekan log in
  3. Klik ke bahagian Order Product – Online price list
  4. Tandakan produk mana yang anda mahukan dan klik ‘add to cart’
  5. Selesai beli, tekan check out
  6. Isi alamat mana produk untuk dihantar atau boleh pilih untuk pick up (ambil sendiri) di Herbalife Office
  7. Pilih cara pembayaran yang mana anda mahukan. Sama ada guna kredit card atau wire transfer. (Jika pilih cara wire transfer, anda perlu emailkan butiran transfer secara manual)
  8. Submit dan anda akan dapat Order Number

Jika anda membuat pembayaran secara wire transfer, sila bayar jumlah yang perlu dibayar kepada akaun Maybank Herbalife – 514271232600 dan sila emailkan bukti pembayaran kepada Herbalife di myorderline@herbalife.com. Contoh email bukti pembayaran seperti dibawah :

Name : Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin
ID : MY 104067
Reference #:2L00053173
Payment Method:Wire
Amount:RMRM1,854.82

ALREADY PAID

Reference number: 1598773127
Transaction date: 09 Feb 2012
Transaction time: 11:31:28
Amount:RMRM1,854.82

Perhatian : anda tidak dapat pengesahan untuk pembelian anda diterima oleh Herbalife. Bagaimana mahu check sama ada produk anda sudah dihantar atau belum boleh log in semula ke website Herbalife (3-5 jam selepas pembelian) dan tengok sama ada volume point anda sudah naik atau belum

selamat SHOPPING!

2 Comments

  1. saya ingin tahu cara mana yang lebih menjimatkan.either pickup order atau online order dari segi kos?

    • pick up order xde charge. cuma nak ke HQ untuk pick up tu kena bayar duit parking n duit minyak je lah :)

Submit a Comment

FREE GOODIES!

Dapatkan 10 TRICK dan HACK kesihatan di email anda

Anda sudah berjaya, terima kasih!

Share This