Cara daftar sebagai pengedar Herbalife

Ada banyak cara yang boleh digunakan untuk mendaftar sebagai ahli dalam Herbalife. Disini saya boleh kongsikan 2 cara yang paling ‘terkenal’ untuk mendaftarkan diri anda sebagai ahli dalam Herbalife

1) Daftar offline : Temujanji dengan Coach

Cara ini paling saya cadangkan dimana dengan mendaftar dengan Coach, anda akan diberikan khidmat nasihat secara percuma kenapa perlu mendaftar diri sebagai pengedar. Jika anggapan anda hanya daftar diri untuk ‘makan murah’ anda ternyata silap! Banyak faedah yang yang anda belum ketahui dan bertemu janji dengan Coach, anda akan dapat info yang tak pernah anda ketahui. Untuk temujanji dengan coach, sila contact saya bila-bila masa dengan cara dibawah ini

  • Telephone/Text : 016-9640972
  • Email : joegrimjow@gmail.com

Apabila tempat, tarikh dan masa telah dipersetujui maka kita akan berjumpa untuk mengubah hidup anda dengan Herbalife!

 

2) Daftar online : Pantas dan Mudah

Kurang daripada 10 minit, langkah ini boleh digunakan. Sebelum untuk bermula, pastikan anda mempunyai detail dibawah ini

  • Detail mengenai sponsor anda
  • Credit card (charge RM 113 untuk bayaran keahlian seumur hidup)
  • Salinan ic belakang depan (boleh tangkap gambar dan save sebagai .jpg)

Setelah menyediakan semua diatas, maka anda sudah bersedia untuk menjadi ahli Herbalife International! Ikuti 4 langkah mudah ini

  • Isi bahagian yang perlu disi
  • Country of residence : pilih Malaysia – Malay / English / Chinese – ikut kesesuaian
  • Sponsor’s Herbalife ID Number : MY104067
  • First 3 Letters of Sponsor’s Last Name : MAT
  • Purchased an International Business Pack : Pilih NO
  • Klik Next
  • Isi borang yang disediakan. Paling bawah ada disuruh upload IC anda, pastikan belakang depan diupload dengan betul. KLik next
  • Check detail yang telah ditulis dan untuk ubah klik edit. Jika tiada apa untuk diubah, baca rule and regulation (kalau larat) dan tandakan agree dan seterusnya klik next
  • Pilih bahasa International Business Pack (IBP) mana yang anda mahu dan isi ruangan address yang anda mahu IBP itu dihantar kemudian. Klik next
  • Sediakan info mengenai kad kredit anda (jangan risau, ia selamat) dan teruskan dengan proses pembayaran. Lepas itu klik SUBMIT

TAHNIAH, ANDA SUDAH BEJAYA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI PENGEDAR HERBALIFE ANTARABANGSA!!

Email mengenai id dan password akan dihantar kepada email yang telah diregister tadi. Ikuti arahan seterusnya di email dan anda kini layak untuk ‘shopping online’ dengan Herbalife. Untuk membeli barangan Herbalife, sila klik pautan ini untuk langkah demi langkah (akan diupdate kemudian)

49 Comments

  1. mahu jadi ahli herbalife

  2. salam….
    saya nak jd ahli herbalife…camne ek??

    • saya dah reply

      • adakah syarat ahli herbalife perlu hadiri seminar di HQ kl?

  3. macam mana nak jadi ahli herbalife.Berapa RM
    apa pakej yg ditwarkan..kena cari downline ke.

    • dah reply kat email

    • syarat untuk apa ya?

  4. macamnana nk jadi ahli dan stokies herbalife yang paling dekat di Kl ni kat mana yer

  5. Salam, Saya berminat nak jadi pengedar.. macam mana ye proses dia

    • saya dah bagi email

  6. saya berminat nk jadi pengedar…boley tau mcm mana proses dia punya proses…

    • saya dah email balik

  7. salam, sy berminat nak jadi pengedar herbalife tlg terangkan bagaimana langkah2 ye.tq

    • saya dah reply kat email ya

  8. salam.sy ada bli produk herbalife dgn 1 distributor herbalife+membership herbalife 98.tp dia x ada ajar pon utk daftar ahli yg mcm u ajar.mcmna tu ye?sepatutnya sy dah blh order produk online sndiri kn?

    • saya dah reply kat email. sepatutnya coach kena ajar satu persatu

    • dah reply kat email ya

  9. joe, nk tnya.. kalau cust tu drpd luar negara.. information dia fiza nk isi mcm mne ye? and pembayaran for ibp plak? tq :)

  10. Nak try makan n nak jadi pengedar….pls PM yer. TQ

    • dah reply kat email n facebook

  11. ada distributor kat Brunei ker?

  12. please bg sy steps utk jd distributor, and price yg sy blh dpt utk prosuk herbalife sekiranya sy mnjd ahli.. Sy berminat nk buat business

  13. minat nak jadi pengedar tapi untuk permulaan macam mane ek? need to try this product dulu kan?

    • haah, try product dulu, feel the difference and start sharing to others. saya ada reply di email

  14. sye nak jdi member herbalife,,,mcm mane?

    • saya dah reply di email

  15. Slm bro.. kalau kita daftar secara online tp xda kredit kad bole jugak ker daftar?

    • mmg kena ada credit card. pakai debit card pon bleh. dia skali tolak je. maybank debit card je selalu guna

  16. Nak jd ahli n try product

  17. Salam
    bole gtaw x step2 nak join herbalife ?
    and price produk herbalife for members n non-members *to compared
    tq ~

  18. salam..berminat nak jd cuba mkn herbalife dan jd pengedar..boleh email saya beza bpe byk harga members n non-members?dan kalau jd pengedar apa kelebihannya ye?tq :)

  19. salam..berminat nak cuba mkn herbalife dan jd pengedar..boleh email saya beza bpe byk harga members n non-members?dan kalau jd pengedar apa kelebihannya ye?tq :)

    • saya dah reply dah kat email tu

  20. salam, saya berminat nak cuba mkn herbalife and jd pengedar..mcm mana?

  21. done reply kat email

  22. Salam…. berminat nak join herbalife.. sila email details…

    • done reply to your email :)

  23. salam,sy berminat nk jd pengedar produk ini..boley terangkan step by step and guide secara detail..Boleh bgtau kelebihannya?

    • Nak register ahli herbalife boleh ikuti di entry ni. If tak dapat, saya boleh registerkan. cuma perlukan kad pengenalan belakang depan dan duit RM 113 untuk pendaftaran

      Jadi pengedar Herbalife ni ada 2 kelebihan
      -dapat tempat produk dengan keuntungan 25%
      -dapat menaja orang baru dibawah

      kalau ada apa-apa pertanyaan, boleh terus hubungi saya di talian 0169640972

  24. Saya Berminat nak makan herbalife n menjadi pengedar jd mcm mn nak join.harap email pada saya secepat mungkin.

  25. salam, saya nk jd ahli tuk herbalife..
    tq

  26. saya nk tanya berapa yuran keahlian herbalife..saya nk makan utuk sendiri.malas nak jual.cuma nk arga murah bile jd ahli

Submit a Comment

FREE GOODIES!

Dapatkan 10 TRICK dan HACK kesihatan di email anda

Anda sudah berjaya, terima kasih!

Share This