Raya ke3 tempoh hari PCNK ada mengadakan pertandingan catur santai. Acara tahunan ni jelah yang boleh mengumpul pemaian catur Kelantan yang berada di luar Kelantan untuk bersama-sama eratkan ukhwah. Ramai juga yang hadir, 28 orang kesemuanya!

Dah jarang sangat berlatih ni, memang teruk sangat prestasi kali ni. hehe. alasan je kan. Dapat tempat ke10, jadilah ada hadiah 🙂

Keputusan rasmi boleh check di chess result

Boleh juga check kat bawah ni yang diambil dari website PCNK

Boleh juga lihat gambar yang banyaknya di buletin catur Malaysia

Semoga lebih ramai dapat join untuk yang seterusnya. Tak dapat join tu insyaAllah kita adakan lagi untuk masa mendatang