Pertandingan menulis skrip untuk menderma organ

Ada satu pertandingan yang menarik untuk disertai – pertandingan menulis skrip untuk menderma organ! Memang sekarang ni bank organ negara mengalami kesusutan disebabkan kekurangan pengetahuan masyarakat mengenai faedah menderma organ. Banyak faedah yang boleh kita dapat dari menderma organ ini dan yang paling utama, memberi peluang kepada si hidup untuk meneruskan kehidupan!

Pertandingan khidmat masyarakat diatas ini sangat elok untuk disertai dan menangi hadiah sehingga RM 5 000 jika skrip korang berjaya menang. Makluman lanjut klik sini

 

 

8 Comments

  1. assalamualikun saya ingin bertanya bagimana cara nya untuk menulis skrif menderma organ ,ia di buat melalui videu ataupun melukis.

    • hantarkan skrip dulu, then lepas terpilih baru akan dibuat video. leh rujuk kat website diberi

  2. google2 psl ni, tersampai kt sini :-)) thanks…ingat nak join…

  3. Assalamualaikum, macamana nak hantar skript apabila siap dan bolehkah dihantar melalui email, saya tak boleh download borangnya, macamana nak dapatkan borangnya.

    terima kasih
    MJ

    • alamak, tarikh dah tutup!

Submit a Comment

FREE GOODIES!

Dapatkan 10 TRICK dan HACK kesihatan di email anda

Anda sudah berjaya, terima kasih!

Share This