Hadiah untuk Pokemon Master dalam dunia realiti 

Hadiah untuk Pokemon Master dalam dunia realiti 

Nick Johnson merupakan orang pertama di US yang berjaya menangkap kesemua 142 Pokemon yang “bersembunyi” berada di US. Kini tugasnya hanya mencari Pokemon lain yang tidak berada di US Dan memerlukannya merantau ke seluruh dunia untuk mencari yang lain – berita baiknya dah ada syarikat yang akan menaja kesemua kos perbelanjaannya! Pokemon Go adalah permainan…

Jamuan Raya PERAKAN Sungai Petani

Jamuan Raya PERAKAN Sungai Petani

PERAKAN atau Persatuan Anak Kelantan Perantauan cawangan Sungai Petani mengadakan jamuan raya pada hari Jumaat lepas. Mula-mula terlihat iklan dipost oleh ustaz Aziz di dalam group PsP, terus contact dan alhamdulillah Jumaat lepas sempat join ‚Äč ‚Äč Walaupun tak banyak, sempat saya sponsor satay ikan (fb.com/satayikanonline) untuk memeriahkan suasana Makanan? Tersangat banyak! ‚Äč Paling tak…

Entry pertama

Entry pertama

Alhamdulillah, faridzulasyraf.com kembali beroperasi setelah lama menyepi. Pindah hosting daripada JustHost kepada ServerFreak rupa-rupanya tidak mudah. Sedih sebab semua hasil usaha 5 tahun menulis di faridzulasyraf.com hilang. Takpe lah, kita mulakan dengan baru ūüôā Jadi, entry pertama tak boleh nak expect panjang-panjang, cukup sedikit saja. hehe. nanti kita jumpa lagi kat entry seterusnya ya